آشنایی با زیتون و رازها و خاصیتهای آن

0

برگ درخت زیتون گرم و خشک است و دم کرده برگ زیتون داروی خوبی برای پایین آوردن فشار خون به حساب می آید .

۲۰ عدد برگ زیتون را داخل ۳۰۰ گرم آب ریخته و آن را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس کمی قند به آن اضافه کرده و به مقدار یک فنجان دوبار در روز از آن بنوشید . بعد از دو هفته باید به مدت ۸ روز نوشیدن این دم کرده را قطع کنید و سپس ادامه دهید.

عکس زیتون

زیتون

بخشی از ترکیبات زیتون به صورت محلول در آب است و خواص آنتی اکسیدانی ، ضدباکتریایی و ضد میکروبی دارند.
روغن زیتون ضد پیری و ضد سرطان،کمی ملین ،ضد انعقاد خون و انسداد شریانی، کاهنده کلسترول و توتال خون،رفع کننده قولنج، دل پیچه،خارج کننده کرم معده ، خرد کننده سنگ مثانه ،دفع کننده سنگ های صفراوی،رفع کننده یبوست مزمن، افزایش ترشحات ادرار،حیض ،عرق،تسکین دهنده درد مفاصل،سیاتیک و سرین است.
بدن بچه هایی که مبتلا به نرمی استخوان و کم خونی هستند را با روغن زیتون ماساژ دهید.
روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز است،زیرا د راثر حرارت خراب نمی شود.
روغن زیتون را به محل گزیدگی بمالید.
زیتون سبز و سیاه تفاوتی چندانی با هم ندارند و فقط زیتون سیاه کمی روغنی تر هستند و از آنجا که بخش عمده ای از ارزش غذایی زیتون مربوط به روغن آن است،می توان گفت زیتون های تیره از این نظر غنی تر هستند.
در روغن زیتون ترکیبات شیمیایی وجود دارد که تمایل خون به لخته شدن را متوقف می کند.
جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخم های دهان مفید است.

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید