آشپزی آسان با انجام این نکات

0

درست کردن سس مایونز

برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغ ها را قبل از استفاده آن را به مدت ۳۰ دقیقه در محیط خارج از یخچال نگه دارید تا کمی گرم شوند

آب پز کردن سیب زمینی

فراموش نکنید برای پختن سیب زمینی آب پز ، یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن آب آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند…..

ترک برنداشتن تخم مرغ حین آب پز کردن

برای مشخص کردن تخم مرغ تازه ، باید تخم مرغ را یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود، اما اگر به روی آب بماند، بهتر است از آن تخم مرغ استفاده نکنید.

استفاده کردن از نان سفید اضافه مانده

اگر مقداری از نان سفید اضافه آمده و خورده نمی شود ،بهترین راه این است که آنها را در فر یا تستر برشته کنید و به سوپ بیفزایید. در آخر سوپ را در مخلوط کن بریزید و بعد سرو کنید.

استفاده از برنج شکسته

از برنج خرد شده را می توانید در سوپ ، آش و دلمه بهره ببرید. زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند .

استفاده از کاهو به عنوان ته دیک

اگر چند برگه کاهو اضافه آمده و به حدی نیست که بتوان با آن سالادی درست کرد، می توانید که آن را خورد کرده و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای استفاده به عنوان ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.

آب کردن شکلات تخته ای (برای استفاده در انواع کیک و شیرینی):

روش اول : تکه های شکلات را در داخل ظرفی قرار دهید و یک دوم استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما طعم خوبی می گیرد.

روش دوم : استفاده از روش طبخ با واسطه. شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید؛ ظرف بزرگ را روی حرارت اندک قرار دهید و مرتب شکلات را هم بزنید تا شکلات آب شود.

استفاده از آب میوه در کیک

برای تهیه انواع کیک، به جای استفاده از شیر می توانید آبمیوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم عوض خواهد شد.

پودر قند را می توانید با آسیاب کردن کاملاً یک دست کنید و از آن به جای شکر استفاده کنید.

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید