""

آموزش پخت کلم پلو شیرازی

0

www.parskadeh.irمواد لازم:
برنج   ۴لیوان
کلم برگ  ۱عدد متوسط خرد شده و سرخ شده
کلم سر  ۴-۳ عدد خلال کرده و سرخ شده
گوشت چرخ کرده   ۴۰۰ گرم
سبزی کلم پلو(ترخان-ریحان و شوید خشک)
پیاز  ۱ عدد متوسط رنده شده
آرد نخودچی  ۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه    ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو    ۱ قاشق غذا خوری
روغن   در حد لازم
زردچوبه   مقداری
فلفل سیاه   مقداری
پودر لیمو عمانی و نمک   مقداری

روش پخت:
کلم ها را که خرد کرده و سرخ کرده ایم با کمی فلفل و نمک و پودر لیمو عمانی و رب گوجه و آب لیمو مخلوط می کنیم و دوباره ۲-۱ دقیقه سرخ می کنیم.این مواد را کنار می گذاریم.مقداری آب در قابلمه می ریزیم و به آن ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق زردچوبه اضافه می کنیم آن را روی شعله می گذاریم و وقتی جوش آمد برنج را داخل آن می ریزیم.سپس برنج را صاف می کنیم و برای دم کردن آن یک ردیف برنج می ریزیم و یک ردیف از مواد و سبزی.بعد کمی برنج را هم می زنیم تا مواد با برنج مخلوط شوند و می گذاریم تا دم بکشد.در جای دیگر گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و کمی زرد چوبه و نمک را با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم سپس آن را به صورت کوفته ریزه در آورده و سرخ می کنیم.بعد از دم کشیدن برنج کوفته ریزه ها را روی برنج می ریزیم .

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید