دستور پخت کیک بستنی شکلاتی و نعنایی

0

میزان زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه

میزان زمان پخت : ۶۰ دقیقه

تهیه شده برای: ۶ نفر

مواد لازم:

شکر…………………………………………………………………………………………۱۰/۵ قاشق غذا خوری

شکر پودر شده…………………………………………………………………………………..صد و پنجاه گرم

کاکائوی پودر شده………………………………………………………………………..سه قاشق غذا خوری

سفیده تخم مرغ………………………………………………………………………………………….چهار عدد

بستنی نعنایی…………………………………………………………………………………………….۱/۱۳۵ کیلو

خامه زده شده…………………………………………………………………………………………….۱/۲ فنجان

اسانس وانیل……………………………………………………………………………..۱/۴ قاشق چای خوری

شکلات رنده شده……………………………………………………………………………………….۱/۴ فنجان

کیک شکلاتی

دستور تهیه:

۱. فر خود را با دمای نود پنج درجه سانتیگراد گرم کنید. قسمت بالا و پایین آن را آماده کنید. سه عدد سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید. سه عدد مستطیل چهل و هشت سانتیمتری روی کاغذ‌ها بکشید.

۲. ۳ قاشق غذاخوری شکر، شکر پودر شده و کاکائو پودر شده را داخل یک کاسه متوسط الک کنید.

۳. به وسیله یک هم زن برقی سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ آنقدر به هم بزنید تا کف کند. ۵/۱ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم مخلوط و به صورت نوک تیز در بیاید و به صورت اندک اندک ۵ قاشق غذاخوری شکر را اضافه و مخلوط کنید تا سفیده صاف و سفت شود و آن را داخل مخلوط کاکائو بریزید.

۴. یک سوم از سفیده را روی هریک از مستطیل‌های رسم شده پخش کنید و بعد آنها را به مدت چهار ساعت داخل فر قرار دهید و بپزید تا خشک شوند. کاغذ‌ها را ساعتی یک بار چک کنید بعد از آن سفیده‌ها را به مدت یک شب در فر نگهدارید.

۵. سفیده‌ها را از روی کاغذ‌های پوستی بلند کنید و دو سفیده را روی سطح صاف قرار دهید و روی هرکدام ۴ پیمانه بستنی پخش کنید. مراقب باشید که خیلی به سفیده فشار نیاید تا ترک نخورد.

۶. یک سفیده را داخل یک بشقاب مستطیل قرار دهید و سفیده دیگر را در روی آن قرار دهید سپس سومین سفیده را قرار دهید. سفیده ها را به طور کاملاً آرامی فشار دهید تا به هم بچسبند. روی کیک بستنی را بپوشانید پس از این کار کیک بستنی را به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید

۷. خامه، وانیل و ۱ قاشق غذاخوری شکر را داخل یک کاسه کوچک هم بزنید تا به کف تبدیل شوند. کف آماده شده را روی کیک بستنی بمالید و خرده های شکلات را روی کیک بپاشید و کیک را از عرض برش داده و نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید