""

طرز تهیه بیف استروگانف غذای روسی گوشت و خامه

0

بیف استروگانف نوعی غذای روسی است که از خامه و فیله گوشت گاو تشکیل شده که در قرن ۱۹ به وجود آمد و اکنون در بسیاری از کشورها رواج دارد.

مواد تشکیل دهنده

  1. فیله گوساله ……………………………………………………………………………………………………………….هفتصد گرم
  2. قارچ ………………………………………………………………………………………………………………………….سیصد گرم
  3. خیاری ترشی شده ……………………………………………………………………………………………………………صد گرم
  4. پیاز متوسط ………………………………………………………………………………………………………………دو یا سه عدد
  5. خامه ترش …………………………………………………………………………………………………………… هفتاد و پنج گرم
  6. خامه …………………………………………………………………………………………………………………………… صد گرم
  7. کره …………………………………………………………………………………………………………………………… پنجاه گرم
  8. رب گوجه ………………………………………………………………………………………………………………… به میزان لازم
  9. نمک و فلفل ………………………………………………………………………………………………………….. به اندازه دلخواه
  10. روغن مایع ……………………………………………………………………………………………………………. به میزان دلخواه

بیف استروگانف

دستور پخت

ابتدا باید پیاز ها را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید. خیاری ترشی شده را به شکل برونواز خرد کنید و بعد قارچ ها را پاک کنید و به ورق های نازک برش دهید. گوشت را به شکل نوار های باریک برش دهید. نصفی از پیاز ها را با کره سرخ کنید این سرخ کردن به گونه ای باشد که پیازها تیره نشوند سپس قارچها را اضافه کنید و تفت دهید. شعله گاز را کم کنید و خامه ترش و شیر ین را نیز اضافه کنید و بعد نمک و فلفل چاشنی کنید. در یک ماهیتابه دیگر روغن را گرم کنید و گوشت ها را در آن با حرارت بالا سرخ کنید. پس از ۲ دقیقه نصف دیگر پیازها را اضافه کنید و بگذارید که غذا حدود دو دقیقه استراحت کند. مناسب ترین همراه برای بیف استروگانف سیب زمینی سرخ شده است. سیب زمینی ها را با پوست بشوئید و در آب نمک بپزید باید توجه داشته باشید که باید سیب زمینی کمی سفت باشد. فردای آن روز آنرا پوست کنده و بصورت برشهای باریک با کره و روغن سرخ کنید در پایان هم رزماری یا جعفری تازه به آن بیافزایید.

منبع:

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید