""

طرز پخت نان رومانیایی

0

مواد لازم برای تهیه خمیر

آرد ………………………………………………………………………………………………………….. ۴٫۵ پیمانه

شیر پرچرب ………………………………………………………………………………………………… ۱ پیمانه

پودر خمیر مایه ………………………………………………………………………….. ۲ قاشق چای خوری

کره آب شده: …………………………………………………………………………………. یک چهارم پیمانه

تخم مرغ ……………………………………………………………………………………………………. یک عدد

شکر ………………………………………………………………………………………………………….. صد گرم

نمک ………………………………………………………………………………………… ۱ قاشق چای خوری

وانیل ………………………………………………………………………………………… ۱ قاشق چای خوری

روغن هسته انگور یا ذرت ……………………………………………………………….. یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای تهیه مایه پنیری

پنیر خامه ای ……………………………………………………………………………………………….. ۱ پیمانه

شکر ……………………………………………………………………………………………… یک چهارم پیمانه

تخم مرغ ………………………………………………………………………………………………………. ۲ عدد

وانیل ………………………………………………………………………………………… ۱ قاشق چای خوری

افشره لیمو ……………………………………………………………………………………….. به مقدار دلخواه

کشمش ……………………………………………………………………………………………… یک دوم پیمانه

عسل ………………………………………………………………………………………. ۲ قاشق سوپ خوری

شیر …………………………………………………………………………………………. ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

  1. در ظرفی، ۱ پیمانه آرد، شیر پرچرب و مایه خمیر را باهم مخلوط کنید. یک دوم پیمانه آرد را به مواد افزوده و می‌گذاریم تا در دمای اتاق پانزده دقیقه بماند تا مواد باهم ترکیب شده و حجم آن زیادشده و روی آرد ترک بخورد. کره، تخم‌مرغ، شکر، وانیل و نمک را به مواد اضافه کرده و به وسیله لیسک مواد را هم زده، همزمان سه پیمانه آرد مابقی را اضافه می‌کنیم تا مواد به طور کامل مخلوط شوند. با درجه آرام همزن به مخلوط کردن مواد را ادامه داده و در همین حین روغن را نیز به مواد می‌افزاییم.
  2. وقتی کل روغن را افزودید، خمیر باید حالت کش دار و نرم پیدا کند. اگر خمیر خشک بود کمی روغن به آن می‌افزاییم. خمیر را در ظرفی گذاشته، در آن را با کیسه فریزر می پوشانیم و تا ۲ ساعت در دمای اتاق می‌گذاریم تا حجمش ۲ برابر شود، سپس خمیر را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم. یکی از تکه‌های خمیر را وردنه کشیده تا به شکل دایره‌ای به اندازه بیست و پنج سانتی‌متر برسد.
  3. یک قالب کمربندی بیست و پنج سانتی‌متری را کاملا چرب نموده و خمیر گرد را کف قالب پهن می‌کنیم. سه تیکه باقیمانده خمیر را به شکل طناب‌های یک سایز درآورده و در کنار هم قرار می­دهیم. خمیرهایی را که به شکل طناب درست گردیم را به هم بافته تا به حالت گیس‌بافت درآید. بعد آن را درون قالب گذاشته و انتهای آن را به هم چسبانده تا شبیه یک دایره شود. بالای قالب را پوشانده و چهل دقیقه دیگر استراحت می‌دهیم. فر را با حرارت صد و نود درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.

طرز تهیه مایه پنیری

پنیر، تخم‌مرغ‌ها، شکر، کشمش، وانیل و عصاره لیمو را ریخته و باهم مخلوط می کنیم. این مایه را در وسط گیس‌بافت خمیری ریخته و یک ربع ساعت در فر می‌گذاریم تا بپزد. بدون‌ آنکه در فر را باز کنیم، دمای آن را پایین آورده و به صد و شصت درجه رسانده و چهل و پنج دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا درون فر بماند تا رویه نان قهوه‌ای رنگ شود. نان را از فر بیرون می آوریم و می‌گذاریم کاملا خنک شود، سپس آن را از قالب بیرون آورده و پیش از سرو روی آن را با ترکیب شیر و عسل پوشانده و برش می‌زنیم.

منبع:

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید