طرز پخت پیتزای پپرونی به روش ساده

0

مواد لازم برای تهیه پیتزای پپرونی (مقدارهای تعیین شده برای یک نفر می باشد):

خمیر آماده پیتزا…………………………………………………………………………………یک عدد

مایه ماکارونی……………………………………………………………………………………چهار قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا خرد شده …………………………………………………………………….. یک و دو دهم پیمانه

کالباس مخصوص پپرونی (کالباسی که ادویه زیادی دارد)…………………….. شش برگ یا ورقه نازک

پنیر پارمزان رنده شده …………………………………………………………………….. یک قاشق غذاخوری

نعنای تازه………………………………………………………………………………. به مقدار دلخواه برای روی پیتزا

فلفل دلمه ای سبز…………………………………………………………………… به مقدار دلخواه

زیتون خردشده……………………………………………………………………….. به مقدار دلخواه برای روی پیتزا

8475621199428769504

روش تهیه و آماده کردن پیتزای پپرونی:

ابتدا باید خمیر پیتزا را داخل ظرفی که مخصوص تهیه پیتزا است قرار دهید و تمام سطح خمیر را با فاصله ۲ سانتیمتر از دور تا دور خمیر پیتزا از مایه ماکارونی پر کنید. بعد از این کار روی سطح مایع ماکارونی را با پنیر موزارلا پر کنید سپس روی آن پپرونی، فلفل سبز و زیتون را که قبلاً با هم مخلوط و آماده کرده اید بریزید. در آخرین مرحله جعفری و پنیر پارمزان را روی پیتزا به صورت یک دست پخش کنید. پیتزا را برای چهل و پنج تا شصت ثانیه در دمای بالای در داخل مایکروفر قرار دهید .این کار برای آن انجام می گیرد تا پنیرها به صورت کامل آب شوند. در صورتی که تمایل دارید پیتزای پپرونی خود را در داخل فر بپزید و یا مایکروفر ندارید، باید فر را در دمای۳۵۰ درجه ی فارنهایت (که حدود ۱۷۷درجه سانتیگراد است) تنظیم کرده و به مدت زمان پنج تا هفت دقیقه پیتزای پپرونی را در داخل آن قرار دهید .

Ingredients

fresh-tomato-and-black-olive-pizza-400X400

پس از این کار پیتزای شما آماده است و می توانید نوش جان کنید

منبع: وب سایت آموزش آشپزی

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید