همه هندوانه های قرمز شیرین نیستند

0

متخصصان تغذیه هشدار می دهند که فریب رنگ میوه هایی نظیر هندوانه یا زیتون سیاه را نخورید ؛ چون مدتی است که تولید کنندگان برای خوش رنگ تر شدن این میوه ها ، از رنگ های شیمیایی و مصنوعی استفاده می کنند . تولید کنندگان از رنگدانه های مصنوعی برای آبیاری محصول استفاده می کنند و به این ترتیب بافت گیاه از رنگ های مصنوعی اشباع می شود؛ در حالی که طعم میوه ای را که در حالت طبیعی چنین رنگی را داشته باشد ندارد.

هندوانه قرمز

هندوانه

هندوانه ای که به صورت طبیعی قرمز باشد ، کاملا رسیده و شیرین است اما می بینیم که به تازگی بعضی از قرمزترین هندوانه ها طعم شیرینی ندارند. هندوانه منبعی از لیکوپن استکه نوعی آنتی اکسیدان قوی با خاصیت ضد سرطانی دارد اما هندوانه ای که به روش مصنوعی قرمز می شود ، نه تنها مفید نیست بلکه خطرات بسیاری برای مصرف کننده دارد و بر خلاف هندوانه های طبیعی سرطان زاست. چون رنگ مصنوعی موجود در در این قبیل میوه ها پس از ورود به بدن به رادیکال های آزاد تبدیل می شود و سلول های سالم را از بین می برد . همچنین موجب تکثیر سلول های معیوب و بیمار در بدن می شود و در نهایت سرطان و تومورهای بدخیم در بدن ایجاد می کند . مسمومیت های شدید ، آلرژی (،چگونه از آلرژیهای زمستانی فرار کنیم) اختلال در عملکرد قلب و عروق  و بروز بیش فعالی در کودکان از دیگر عوارض مصرف این قبیل خوراکی ها و میوه ها هستند. از جمله دیگر میوه ها و خوراکی ها که با روش های غیر طبیعی رنگ دار می شوند می توان زیتون سیاه و حتی پرتقال (پرتقال ، ضد سرطان معده)را نام برد

منبع : پارس کده

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید