""

چطور یک کباب کوبیده خوب در خانه درست کنم؟

1

اگر دلتان می خواهد یکی کباب کوبیده خوش مزه و عالی درست کنید فقط کافیست به نکات را توجه کنید تا کبابی مانند کباب های رستوران ها داشته باشید.

درست کردن کباب کوبیده خوب و خوشمزه فوت و فن ساده ای دارد. در این پست فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم.

۱- برای پخت یک کباب کوبیده خوش مزه دو سوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوشت گوساله استفاده کنید.
۲- به ازای ۱ کیلو گوشت ۳۰۰ گرم پیاز که حدوداً ۳ عدد پیاز متوسط می شود را با دنده ریز رنده، رنده کنید و آب آن را خارج کنید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.
۳- ترکیب را حسابی ورز بدهید و ۳ ساعت قبل از به سیخ کشیدن در داخل یخچال بگذارید.
۴- نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید ابن است که حتما دست کم سه بار گوشت باید چرخ شود.
۵- اگر سیخ هایتان نو هستند یک بار به صورت خالی روی آتش بگذارید .
۶- برای به سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه‌ی آب بگذارید و سیخ هایتان هم باید خیس و سرد باشد این کار باعث می شود که کباب به سیخ بچسبد.
۷- به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زحمی گوشت را بگیرد بزنید  و پس از آن کمی زعفران هم به ترکیب اضافه کنید، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه اکیدأ خودداری کنید.
۸- جوش شیرین هم نزنید چون باعث می شود کباب شما تلخ شود، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن زودتر از موعد روی کباب می شود.
۹- به اندازه‌ی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید اول و آخر گوشت را  به سیخ خوب بچسبانید.

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

۱ دیدگاه

  1. تحویل گرفتن مردها هم دردسری جدا خواهد بود اگر یک بار ازشون تعریف کنی خودشون رو بهترین میدونن اگه بهترین امکانات رو هم جور کنی براشون یک عادت میشه که وظیفه زن هست وباید انجام شه ای کاش مرد بودن رو درست تفهیم کنیم واستفاده کنیم

نظر خود را بیان کنید