طرز تهیه کیک یزدی به چه صورت است

0

طرز تهیه کیک یزدی به چه صورت است

 

مواد لازم :۴ عدد

تخم مرغ

۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه)

طرز تهیه کیک یزدی

کیک یزدی

 

 

 

 

 

 

 

شکر

۱۵۰ گرم ( ۱ پیمانه سرخالی)

روغن جامد یا کره

۲۲۵ گرم( ۲ پیمانه)

آرد سفید

یک قاشق چایخوری

نمک میوه( جوش شیرین)

یک قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر

یک پیمانه سرخالی

ماست

یک قاشق مرباخوری

هل

در صورت دلخواه مقداری

کشمش و خلال پسته طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم ، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده ، مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود سپس آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و نمک میوه و بیکینگ پودر و هل را در ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ ریخته و در انتها روغن را کمی می زنیم تا نرم شود ، آن را به مایه اضافه می کنیم و مایه را در قالبهای کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم . قالبها را در سینی گذاشته و در پنجره وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می دهیم ، نانها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم. نکات تغذیه ای:

کالری موجود در کل شیرینی ۳۱۴۰ کالری است اگر از این مواد ۳۰ عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای ۱۰۰ کالری است.

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید