نوشابه های گازدار معمولی و حتی رژیمی نخورید

0

وقتی نوشابه های گاز دار را تولید می کنند زمانیکه دی اکسد کربن در آب حل می شود ، اسید کربنیک تولید می شود. وقتی گفته می شوداین نوشیدنی ، نوشیدنی های اسیدی اند ،به همین اسید کربنیک موجود در نوشابه است  برخی از این  نوشابه ها در آنها اسید فسفریک و اسید سیتریک هم موجود است که به خاصیت اسیدی بودن نوشابه می افزاید.

هنگام باز کردن نوشابه صدای خروج گازی را می شنوید که به خاطر خروج دی اکسید کربن از محلول است. و حال اگربه نوشابه یخ اضافه شود صدای فش فش بیشتر می شود  چون یخ هم دی اکسید کربن دارد.

 

نوشابه, ضررات نوشابه, soda, مضرات نوشابه, نوشابه گازدار, مواردی که در باره نوشابه بدانیم, خصوصیات نوشابه, خطرناک و ضرراور, گازدار, فرایند تولید نوشابه, نوشابه چه گازهای دارد,سلامتی , دانستنی, دانستنیهای در باره نوشابه, جالب وخواندنی

اسید فسفریک و اسید سیتریک

 

نوشابه خیلی ضرر دارد:

نوشابه یعنی چاق کننده و بروز دیابت (بیماریهای قند) ( عوارض قند زیاد یعنی چاقی و بیماری قلبی و آلزایمر وبی اعصابی!)را افزایش می دهد، استخوانها و دندانها را از بین می برد ، به دستگاه گوارش اسیب می رساند ،جلوی جذب مواد را میگیرد و رشد کودک را دچار وفقه می کند (اگر خواهان رشد کودک خود هستید به کوکانتان نوشابه ندهید) باعث کاهش تمرکز و افت تحصیلی می شود، تعادل غذای کودک نوجوانان را به هم میزند و خیلی خیلی چیزهای دیگر… ,  نوشابه خیلی ضرر دارد اما تعداد هوادارانش هم کم نیست. نوشابه عصاره تمام بدیهاست که در یک بطری یا قوطی خوش اب و رنگ با بسته بندی فریبنده انتظارمان را میکشد ، هر جا که برویم ; خانه .رستوران.فروشگاه.اداره.مدرسه.دانشگاه و…

نوشابه, ضررات نوشابه, soda, مضرات نوشابه, نوشابه گازدار, مواردی که در باره نوشابه بدانیم, خصوصیات نوشابه, خطرناک و ضرراور, گازدار, فرایند تولید نوشابه, نوشابه چه گازهای دارد,سلامتی , دانستنی, دانستنیهای در باره نوشابه, جالب وخواندنی

ضررات نوشابه

 

____________________________________________________________

وقتی یک نوشابه میخورید چه اتفاقی می افتد؟

 

۱۰ دفیقه بعد: ۱۰ قاشق چایخوری شکر وارد بدنتان میشود . میدانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچاره استفراق نمی شوید چون اسید فسفریک ، طعم ان را کمی میگیرد و شیرینیش را خنثی می کند.

۲۰ دقیقه بعد: حالا دیگر جذب کافئین کامل شده; مردمک هایتان گشاد میشود فشار خونتان بالا میرود و در پاسخ به این حالت ، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می کند. گیرندهای آدنوزین مغز حالا بلوک می شوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری کنند.

۴۵ دقیقه بعد: ترشح دوپامین افزایش پیدا می کند و مراکز خاصی در مغز ، که حالت سرخوشی ایجاد می کنند تحریک می گردند. این همان مکانیسمی است که در حالت مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی میشود.

بعد از ۶۰ دقیقه: اسید فسفریک موجود در نوشابه داخل روده کوچک ، به کلسیم , منیزیم و روی میچسبد . متابولیسم بدن افزایش پیدا میکند میزان بالای قند خود و شیرین کننده های مصنوعی ،دفع هر جه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث میشوند .

مدتی بعد: کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرار اور) وارد عمل می شود . حالا دیگر تمام ان آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید , دفع کرده اید . آبی را که میشد به جای اسید و کافئین و شکر حاوی مواد مفید برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین میرود و شما هوس یک نوشابه دیگر می کنید.

نوشابه, ضررات نوشابه, soda, مضرات نوشابه, نوشابه گازدار, مواردی که در باره نوشابه بدانیم, خصوصیات نوشابه, خطرناک و ضرراور, گازدار, فرایند تولید نوشابه, نوشابه چه گازهای دارد,سلامتی , دانستنی, دانستنیهای در باره نوشابه, جالب وخواندنی

نوشابه

 

پیشنهاد پارس کده

بهتر است بیشتر در مورد مشروبات الکلی بدانیم

 

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید