خواص بادام زمینی .ضدآلزایمر،ضد پوکی استخوان و بیماریهای قلبی

0

بادام زمینی یکی از مغزهای بسیار پرخاصیت است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین بوده و یک خوردنی مناسب برای افرادی است که در رشته بدنسازی کار می کنند و یا کسانی که زیر وزن طبیعی هستند. و همچنین یک منبع خوب انر‍ژی است و دارای پروتئین بسیار بالا می باشد.بطوریکه بیشترین مقدار پروتئین را دربین آجیل ها داراست .

همه خواص بادام زمینی

بادام زمینی

خواص بادام زمینی

متخصصان تاکید دارند که اگر بادام زمینی با پوست و یا بصورت کره بادام زمینی و بصورت خام حاوی پوست آن مصرف شود مقدار بیشتری از ریز مغذیها را دارا خواهد بود. و بیشتر از نوع بدون پوست و پاک شده آن خاصیت دارد.

بادام زمینی که اولین بار در دره های اروگوئه کشت شددارای یک چهارم فنجان  به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون حاوی چربی اشباع نشده استکه برای پائین آوردن کلسترول خون مفید هستند.پس چربی موجود در بادام زمینی از نوع غیر اشباع( چربی خوب ) میباشد و به عبارتی بادام یک منبع غنی از چربی های تک زنجیره ای اشباع نشده موسوم به چربی مفید است و به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون مفید است.

همه خواص بادام زمینی

بادام زمینی

همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی نیاسین است که به ترمیم آسیب های سلولی و حفاظت در برابر بیماری آلزایمر و سایر مشکلات ذهنی مربوط به بالا رفتن سن کمک میکندودارای آنتی اکسیدان است که سلول را از خرابی و نابودی محافظت می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

ویتامین موجود دربادام زمینی که آنتی اکسیدان قدرتمند بوده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانی را به میزان چشمگیری کاهش می دهد. ویتامین B موجود دربادام زمینی باعث افزایش کلسترول خوب (HD) می شود .

پتاسیم موجود دربادام زمینی موجب تنظیم فشارخون و تنظیم ضربان قلب می شود و از ادم جلوگیری می کند.فولات موجود درآن از کم خونی و رنگ پریدگی و ضعف جلوگیری می کند.منیزیم موجود دربادام زمینی گرفتگی عضلات را دور می کند.فسفر موجود درآن جلوی ضعف و خستگی را میگیرد.این آجیل شگفت آور دارای آهن فراوان نیز می باشد که برای بهبود و اصلاح عملکرد گلبول های قرمز خون بسیار مفید و ضروری است. و غنی از کلسیم و ویتامین D  است که سلامت استخوانها را بهبود می دهد و موجب تقویت استخوانها و دندانها میشود و در دراز مدت مانع از پوکی استخوان می شود.

همه خواص بادام زمینی

بادام زمینی

بادام زمینی که کشت اصلی آن در شهر آستانه استان گیلان است فیبر موجود در آن خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.بادام سرفه خشک را برطرف میکند، ملین موجود در آن و به هضم غذا کمک می کند.موجب گشاد شدن رگهای بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.

 اما اگر به این خوردنی خوشمزه حساسیت دارید واقعا از خوردن آن خودداری کنید. اولین نشانه های آلرژی به بادام زمینی بصورت آبریزش بینی یاخارش پوست در قسمت هایی از بدن می باشد. نشانه های بعدی شامل:تهوع، استغراغ، اسهال،‌ناراحتی شکمی،‌سوزش زبان،‌سختی تنفس،گلودرد یا درد دردیگر نواحی بدن،‌افت ناگهانی بشار خون و … می باشد.پس اگر به بادام حساسیت ندارید مصرف آن به اندازه نیاز بدن لازم و بسیار مفید خواهد بود .

همه خواص بادام زمینی

بادام زمینی

نشر: پارس کده

مطالب مرتبط

اشتراک:

درباره نویسنده

نظر خود را بیان کنید